Nasa preporuka

Trska za ograde

Indjija, Alekse Santica 30 | 063 81 16 142

Kralja Petra Prvog bb
Inđija
Radnim danima 07 - 16 h, subotom 07 - 15 h

Mini inženjering doo

- Metalne konstrukcije, hale nadstrešnice

- Sušare za poljoprivredu

- Lasersko sečenje

- Metalni nameštaj, stolice, stolovi, ljuljaške

- Sečenje i savijanje cevi i limova

- CNC plazma sečenje

- Izrada po dokumentaciji

- Inženjering

- Ostali bravarski radovi

- Plastifikacija


Preduzeće MINI-INZENJERING D.O.O. je porodična firma koju je osnovao 1992. godine Željko Mrđa, čiji je jedini vlasnik i direktor od 1992. godine do danas. U tom periodu preduzeće nije menjalo naziv, adresu niti organizacioni oblik, ali je menjalo delatnost u skladu sa tržišnim prilikama.

Firma se u početku bavila projektovanjem i izvođenjem gasnih instalacija i prodajom gasne opreme.
U okviru firme je do 2004. godine radio i centar za obuku vozača (auto škola) . Od 2004. godine firma se useljava u sopstveni poslovni prostor i daje akcenat na proizvodnju iz metalske struke, uglavnom mali bravarski radovi i metalni nameštaj.

Od 2008. godine nabavkom većih mašina za obradu metala sečenjem, savijanjem, varenjem i plastifikacijom intenzivno se uvećava obim poslovanja, stvaraju se kvalitetne reference kod korisnika usluga i dobavljača.

U 2011. godini kupljen je dodatni poslovni prostor površine od 720 metara kvadratnih , što je omogućilo bolju organizaciju rada i povećanje obima poslovanja.

Od 2012. godine firma raspolaže sa površinom od oko 6000 metara kvadratnih poslovnog prostora koji se nalazi pored autoputa E – 75 (deo između Beograda i Novog Sada) i železničke pruge (relacija Beograd  - Novi Sad).

Krajem 2015. godine firma kupuje i seli se u nov poslovni prostor na ulazu u Inđiju iz pravca Stare Pazove, pored “Lukoil” pumpe. Na ovoj lokaciji imamo 25.000 m2 poslovnog prostora, od čega je oko 5.000 m2 pod krovom.

U poslednjih nekoliko godina firma je radila na izradi i montaži velikih metalnih konstrukcija ( Dellhaize, Lidl, Termoelektrana – Kostolac, … ) gde je na pojedinim objektima ugradila blizu 1.000 tona čelika. Za poljoprivredna gazdinstva smo radili podna skladišta, objekte za poljoprivrednu mehanizaciju, kao i nadstrešnice za hladnjače za voće.

Osim metalnih konstrukcija počeli smo izradu manjih sušara za zrnaste proizvode, kao i izradu i reparaciju velikih sušara (voće, povrće, čajevi,…), sa mogućnošću sušenja do 5 tona proizvoda na sat.Kompletna delatnost poreduzeća je metaloprerađivačka-bravarska, ali je sam asortiman proizvoda veoma širok i raznovrstan.

Prvu grupu proizvoda u asortimanu preduzeća čini metalni nameštaj.

Preduzeće se bavi i proizvodnjom industrijske opreme i delova za opremu , isključivo po narudžbini kupca i po njegovoj specifikaciji, kao sto su pomoćna oprema i metali inventar,prenosni sistemikontejneri i sl.

Preduzeće je čvrsto opredeljeno da kontinuirano vrši investiranje u opremu i savremene CNC tehnologije.

Preduzeće svoj poslovni uspeh i dalji razvoj zasniva na kvalitetu usluga ispunjavanjem zahteva standarda  ISO 9001.

Dugoročno uspešno poslovanje, kao egzistencijalnu osnovu svih zaposlenih, možemo ostvariti, samo ako kvalitet naših proizvoda i usluga podignemo na nivo koji će zadovoljiti zahteve tržišta i relevantnih propisa.
Osnovna težnja preduzeća je da naši priozvodi i usluga na najvišem nivou zadovolje zahteve i očekivanja korisnika i kupaca, uz istovremeno poštovanje svih relevantnih zakonskih zahteva.

IZGRADNJA HALA


Važan segment u asortimanu preduzeća predstavlja izgradnja metalnih hala i konstrukcija za hale. Preduzeće često radi ovakve poslove i pri tome teži da ugovori samo izgradnju metalne konstrukcije, što predstavlja osnovnu delatnost firme,ali postoji mogućnost i angažovanja i podizvođača za npr. kompletnu izgradnju hale i izradu nemetalskih radova. Sve se radi po zahtevu i dokumentaciji klijenta. Postoji mogućnost izrade i dokumentacije, pošto preduzeće u tu svrhu ima zaposlene inženjere, međutim nema licencu za projektovanje, tako da nacrte koje izrade inženjeri u preduzeću ipak dodatno kontroliše i potpisuje ovlašćena projektantska firma.

METALNE KONSTRUKCIJE

Izrada metalnih konstrukcija

Po tehničkom crtežu

Od metala se rade i drugi građevinski i dekorativni elementi kao što su: nadstrešniceograde,elementi enterijera i eksterijerametalna vrata za industrijske objekte. Sistem rada u ovom slučaju je snimak stanja, zatim izrada dokumentacije i izradu po dokumentaciji nakon što istu pregleda i odobri kupac.

Preduzeće raspolaže većim brojem mašina i pratećom opremom za obavljanje opisane delatnosti. Oprema je uglavnom nabavljenja u poslednje  3-4 godine, od kada se preduzeće orijentisalo na bravarske radove.

Promet se svake godine višestruko povećavao sa daljom tendencijom povećanja.

U ovom momentu firma zapošljava
od 50 do 70 radnika.