Nasa preporuka

Trska za ograde

Indjija, Alekse Santica 30 | 063 81 16 142

Svetosavska 23
Stara Pazova
Zoran Andrić
Ponedeljak-Petak 09 - 17, Subotom 10 - 15, Nedeljom NE RADIMO

Komarac, agencija za promet nekretnina, Stara Pazova

Agencija komarac - registracija motornih vozila, sve vrste osiguranja, posredovanje u prometu nekretnina

Agencija Komarac je osnovana 22.04.2008. godine i od tada se trudimo da u sve tri oblasti svog poslovanja pružimo maximum naših usluga:

REGISTRACIJA MOTORNIH VOZILA
SVE VRSTE OSIGURANJA
POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA

Misija Agencije Komarac je da našim klijentima i saradnicima obezbedimo kvalitetnu i pouzdanu uslugu po najkorektnijim cenama.

      Našim stručnim i profesionalnim poslovanjem, svi naši klijenti u svim oblastima poslovanja dobijaju uslugu po želji a u okviru naših mogućnosti. Naša obaveza je da pratimo i usklađujemo svoje poslovanje sa promenama, novim trendovima i da uvodimo novine u naše poslovanje.

       Vizija Agencije Komarac je da svojim profesionalnim uslugama u oblasti posredovanja u prometu nekretnina stvori prepoznatljivo ime i postane lider u toj oblasti u svom okruženju. Svi oni koji bi da pronađu nekretninu po svojoj želji, naši profesionalni agenti sa licencom uvek su  na raspolaganju da zajedno sa vama pronađu najbolje rešenje za VAS !

      Naš cilj je da vam pomognemo da pronađete rešenje za vaše želje.     Nadamo se uspešnoj saradnji !!!

 
Nalazimo se u centru Stare Pazove, ulica Svetosavska br.23, i lako nas je pronaći. Sve usluge radimo po principu “Dolazimo do vas”, i “Umesto Vas”! ! !

ZA sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.